Door jarenlange ervaring van haar medewerkers heeft S.T. Projects zich ontwikkeld tot een volwaardige leverancier voor de procesindustrie, met als specialisatie componenten en installaties voor de behandeling van droge stoffen en vloeistoffen. S.T. Projects heeft een groot aantal succesvolle projecten gerealiseerd , waarvan vele bij bekende vooraanstaande bedrijven.

Onder de klanten van S.T. bevinden zich bedrijven uit de voedings- en genotsmiddelenindustrie, kunststofproducerende en -verwerkende industrie en de chemische en farmaceutische industrie. Door de brede ervaring van S.T. Projects kan aan de specifieke eisen binnen uw productie-omgeving worden voldaan.

Binnen de diverse disciplines waar ST. opereert, is zij in staat een totaaloplossing te bieden. Vanaf het opstellen van het eisenpakket, de daaropvolgende analyse van en/of testen met uw product tot aan de definitieve oplevering van het project is ST. de juiste partner. Van kleine tot grote projecten, van projectuitvoering in eigen beheer tot projectmanagement, de specialisten van ST. staan garant voor een professionele en betrouwbare oplossing.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent.